dimecres, 24 de gener del 2007

Ei nanos ens estrenem a casa!!!

Presentació de

THE GOSPELIANS

COR DE GOSPEL

de la Mirona

El proper diumenge 4 de febrer el Cor de Gospel de la Casa de la Música Popular la Mirona farà la seva primera aparició pública a la mateixa Sala la Mirona. El Cor de Gospel forma part del projecte de la Casa de la Música Popular la Mirona de recent creació. Les cases de la Música Popular són un projecte pioner a casa nostra amb la principal vocació de fer la música popular absolutament propera a tothom . Actualment , associades en una xarxa, ja existeixen les Cases de la Música Popular La Mirona, Mataró i L’Hospitalet.

El Cor de Gospel de la Casa de la Música Popular La Mirona va començar la seva activitat l’abril del 2006 , amb un taller obert a tothom dirigit per en Dani Alonso , el seu director actual i per Ramon Escalé , coordinador de la Xarxa Gospel de Catalunya , entitat que aglutina els Cors de Gospel nascuts en el sí de les Cases de la Música . Des de llavors la seva activitat no ha parat i assaig rere assaig el Cor ha anat progressant i adquirint un considerable nivell interpretatiu. En paraules d’en Dani " poques vegades m’he trobat amb un cor que assoleixi aquest solvència musical tan ràpidament ".

A l’estrena del Cor Gospel de La Mirona assistiran també com a convidats i compartint concert i escenari altres Cors de la Xarxa Gospel com Gospel Sons de Mataró dirigit per Ramon Escalé, i com a convidats especials el Cor Gospel de Gràcia dirigit per en Dani Alonso .

La Xarxa Gospel de Catalunya és una entitat vinculada a les Cases de Música Popular que pretén dinamitzar la música gospel a Catalunya, impulsant i gestionant cors de gospel, així com realitzar activitats vinculades amb aquest estil musical .