dimarts, 6 de febrer del 2007

RELACIONS AMB EL COR DE GRACIA

Estimats Gospelians,
publico aquí un parell de mails (anades i tornades) per a que n'esteu tots informats de les bones relacions que tenim amb aquest cor. I per fer-vos arribar les felicitacions que des d'allà ens arriben.

Ja sabeu, si teniu material a compartir amb ells, li donem a en Dani Alonso per a que ens faci de pont entre els dos cors. Filmació de Montcada + filmació de La Mirona (li donaré jo).

Podeu mirar els detalls dins de "comments" (així aquesta entrada no és tant llarga)

Som COLLONUTS !!
Bernat

1 comentari:

Bernat Recasens i Vert ha dit...

Detalls que faltaven:


De: "salvador lopez"
A: 'Bernat Recasens i Vert'

Hola Bernat, coincideixo amb tu en que va ser tot un èxit, la veritat és que tant cantaires com públic ens ho varem passa fantàsticament.
Us transmeto la felicitació de tot el Cor de Gràcia, sense excepció, pel muntatge, l’organització i els extraordinaris cuiners que vau contractar, en el viatge de tornada tothom deia excel·lències d’aquella "paella" , al seu punt, saborosa, en fi, de llepar-se els dits, i
finalment els postres, sense saber com però van anar sortint per tot arreu. ¡MOLT BÉ!
No cal afegir gaires comentaris sobre els directors i musics perquè son de lo milloret que hi ha en aquest moment, tenim molta sort.
Respecte a les filmacions, si que ens agradaria tenir alguna còpia, encara que com dius no estiguin completes, és igual, son moments que no es poden oblidar.
Ja he enviat el teu correu a tot el cor i si apareixen fotos us les farem arribar amb el Dani. Podeu fer el mateix amb el vídeo i no us tindreu que molestar en enviar-lo.
Gràcies de nou per tot i a tots, i espero que ens tornem a veure aviat.
Una enorme abraçada... i un bon traguet de moscatell, sobre tot que no falti.
Salva

De: 'Bernat Recasens i Vert' Enviat: lunes, 05 de febrero de 2007 9:13Per a: Gospelz-Salvador LópezTema: re[2]: ULTIMA HORA CONCERT DIUMENGE: ELS POSTRES

Bon dia Salva! acabo de veure que dissabte encara em vas enviar un mail i jo no el vaig veure!!!Penso que ahir tothom va quedar prou content de tot plegat. I l'audiència molt nombrosa i molt satisfeta.Moltes felicitats per la vostra actuació i moltes gràcies per la vostra companyia.Esperem que, com vas dir ahir, aixó només és el principi.
Si algú va fer una foto de la vostra solista extraordinaria, Laia si mal no recordo, i del nostre estimat Santi, en aquell solo que van fer junts i abraçats, com a símbol de trobada de les dues corals, ens agradaria tenir-la.Ja preguntaré també entre els nostres si algú en va fer cap i te les passo.Segurament les fotos les penjarem a http://www.gospelians.com/
Filmació: no he tingut temps de repassar-ho. Però quan ho tingui, vols que t'ho envii? On? Si em dones una adreça física t'ho enviaré per correu.T'he de dir que hi ha cançons tallades, que el concert no hi és complert, etc. Que només és una mostra d'algunes corals.Nosaltres no hi som complerts tampoc. Es va acabar la cinta de 90 minuts.També falta veure la cinta d'una altre noia del nostre cor. Potser la seva és millor. S'ha de veure i no ho tindrem depressa puig porta molta feina.També mirarem de penjar la filmació a la web.
Una forta abraçada i moltes gràcies pel moscatell en bota, em va fer molta il·lusió poder tonar a veure en bota! Ja em van explicar per què sempre ho mulleu (l'actuació) previament amb moscatell !!
Penso que si un dia fem el mateix concert a bcn, necessitarem un lloc 5 vegades més gran i el seguirem omplint.
Felicitats,
Bernat

>> OK, ja està tothom avisat, tothom que es miri els correus, es clar. >> >> Pregunta innocent: ¿teniu prevista alguna activitat extra pels>> acompanyants que evidentment no cantaran amb els cors? Per exemple, una>> visita programada per barri vell de Girona, per dir alguna cosa. >> >> ¿A quina hora teniu previst el dinar? >> >> Si em poguessis enviar el programa previst, tho agrairia. >> >> Finalment som 92 a dinar, si demà no tenim baixes. >> >> Gràcies >> >> Salva >> >> >> >> De: Bernat Recasens i Vert >>
Enviat: viernes, 02 de febrero de 2007 19:37>> Per a: Gospelz-Salvador López>> Tema: ULTIMA HORA CONCERT DIUMENGE: ELS POSTRES >> >> Salva, no és broma ! >> Bones Gospelians..>> >> Per no trencar la tradició dels últims dies us envio l'última moguda. >> >> Acabo de parlar amb en Carles de La Mirona, resulta que amb els postres,>> el preu del dinar del diumenge es dispara, llavors en Carles per no>> incrementar el preu i que es torni a engegar una discussió sobre els>> preus, ens ha proposat quetothom que bonament vulgui o pugui porti>> postres. >> >> Penseu que serem uns 180 aproximadament a dinar, o sigui que crec que es>> important que tothom col·labori, fins i tot els altres cors que vindran,>> (això va per tu amic Bernat, crec que tens el contacte d'en Salva). >> >> O sigui que ja sabeu, qui pugui que porti postres per a compartir !!>> Moltes gràcies,>> Bernat