dilluns, 22 de gener del 2007

Avui queda inaugurat el blog del cor de gospel!!!

Avui inaugurem el blog del cor de gospel!!!
Aquí podreu penjar tot el que volgueu referent al cor.

6 comentaris:

Bernat Recasens i Vert ha dit...

Collonut! Felicitats Dany! A veure si a més d'adults (com diuen) som pràctics i usem la tecnologia, delegació i organització per no perdre el temps els dilluns.
Fins a les 21:30 !
Bernat

lolatomas ha dit...

Uauuhh!!! Idea fabulosa la de fer un blog. Aquí hi podrem penjar les fotos també? i cançons enregistrades amb alta teconologia i/o mp3 d'estar per casa? Jo també espero que hi hagi molta vida al blog i ens serveixi per enllestir temes més pràctics.

Una abraçada a The gospelians,

lola

Santi Bosch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Santi Bosch ha dit...

Una idea fantàstica això del blog, Dani. Moltes gràcies!
De mica en mica anem agafant arrencada i si atiem el foc no hi haurà qui ens pari.
Una forta abraçada a tots, GOSPELIANS !!!!

Comandant Black ha dit...

Holaquepassapenyaaa!
Llástima que al final no ens haguem pogut dir El Cor de Gospel dels amics de Girona-Salt i fills de Nostrosenyor Choir 2006, perquè trobo que és un nom contundent, entenedor y que té ganxo. Ganxo perquè et quedes enganxat a mig nom. Bé, Gospelians ja és ben maco!!! Au a animar això companys, salutacions d'en Gaspi.

Noemí Miralles ha dit...

Ai Gaspar, m'has fet riure amb la teva idea!! Jo també m'apuntaría a aquest nom, però crec que ja hem arribat tard... No es poden repetir les votacions????? jejejejejejejjej Tot i que al final segur que ens acabaríem dient "El cor"..... M'encanta el bon humor, bon rotllo i companyerisme que ens ha caracteritzat desde el principi, SIUSPLAU NO DEIXEM QUE MORI QUE ESTEM AQUI PER PASSAR-HO BÉ!!! . Petons a tots!!!!!